Treksta - Lynx BOA 6" GTX - BROWN

ÁR: 88.541 HUF

Méretek:


Kosárba teszem

Kedvencekhez adom Kategória: Bakancsok Cikkszám: 1211012 Gyártó: Treksta Elérhetőség: Rendelésre Szállítható termék!

Treksta - Lynx BOA 6" GTX - BROWN

 

Robusztus vadászcsizma kiváló minőségű és tartós nubuk bőrből. Az időjárásálló GORE-TEX® réteg biztosítja az optimális lábklímát, az időjárástól függetlenül, a csúszásgátló Hypergrip profilú talp pedig biztonságos tapadást biztosít bármely felületen. A forradalmian új NESTFIT természetes formájának köszönhetően maximális kényelmet nyújt, és biztosítja a lábak kisebb összenyomását, és ezáltal a lábizmok jelentősen alcsonyabb fáradtságát. A kivehető talpbetét előnye, hogy eltávolítható a cipőből a jobb szárítás vagy szellőzés érdekében. Szín: barna.

Felsőrész: textil / bőr. Bélés és talpbetét: textil. Talp: egyéb anyag.

 

A Treksta modell jellemzői:

GORE-TEX®

A GORE-TEX® membrán az összes GORE-TEX® termék szíve. Négy hüvelykenként több mint 9 milliárd mikroszkopikus pórust tartalmaz. Ezek a pórusok 20 000-szer kisebbek, mint egy csepp víz, de 700-szor nagyobbak, mint egy vízgőz molekula. Ez azt jelenti, hogy a GORE-TEX® membrán kívülről teljesen vízálló, míg a verejték belülről kifelé távozhat.

HYPERGRIP
A Trekstánál nem hiszünk a kompromisszumokban. Míg más cipőknél kell választania a tapadás és a tartósság között, a HyperGrips szabadalmaztatott gumikeverék mindkét opció legjavát nyújtja. A HyperGrip világszerte vezető márka a nagyteljesítményű gumitalpak esetében kültéri, munkahelyi és szabadidős használatra. A HyperGrip 1988 óta gyártja a legfejlettebb talpakat a legújabb felszereléssel és kialakítással.

NESTFIT TECHNOLÓGIA
A múltban a hagyományos cipő mindig egy általánosított lábformához készült. A kezdetektől a mai napig nem sok minden változott a cipő formájában. A Treksta NestFIT technológiája végül körülbelül 20 000 egyedi láb méréséből származott; emberi láb, akárcsak a tiéd.

A NestFit megtartotta a lábujjtér természetes görbéjét és szögét. A hagyományos talppal ellentétben a NestFit forradalmian új formája lehetővé teszi, hogy a felső anyag, a talpbetét, a talpbetét és a talp tökéletesen illeszkedjen a lábadhoz, ezáltal biztosítva az egyedülálló illeszkedést. Ezenkívül a NestFIT lehetővé teszi a lábujjak természetes szétterjedését a jobb egyensúly és a kisebb zsúfoltság érdekében.

A NestFit technológia egy forradalmi technológia, amely maximális kényelmet nyújt a lábának. Kutatások kimutatták, hogy a NestFIT technológia 23% -kal csökkenti a lábak nyomását.

ICE LOCK

Akár ősszel, akár télen a jég és / vagy hó miatt, ez az optimális tapadást biztosító cipő!
Az IceLock egy szabadalmaztatott technológia, amely szinte tökéletesíti a tapadást a jégen és a nedves felületeken. A mikroszálak elektrosztatikusan igazodnak a kapcsok gumikeverékébe, és csúszásmentes felületi feszültséget eredményeznek. Az újonnan tervezett IceLock talp jellegzetes szürke és fekete, csíkos mintás csapokkal rendelkezik. Ezenkívül újonnan kifejlesztett talajprofiljukat speciálisan úgy alakították ki, hogy az anygok sokkal lassabban kopjanak.

bravebullet@bravebullet.hu

+36 30 6474761

BRAVE BULLET KFT.

9184 KUNSZIGET, FŐ ÚT 47/A